Varusteiden asennuspalvelu

Tarvitsetko varusteiden asennusapua?

Caravankoti.comin tilauksen yhteydessä voit tilata / varata asennusajan asuntovaunuille, matkailuautoon ja retkeilyautoon 10 vuoden kokemuksella Lahdessa!

Autamme asentamaan kaiken peruutuskameraan, markiisiin, aurinkopaneeliin, pyörätelineisiin jne.

Tuo matkailuautosi tai vaunusi meille varusteltavaksi. Asennamme vain markkinoiden laadukkaimpia caravan-tuotteita. Tuotetakuun lisäksi myönnämme asennuksellemme kahden vuoden takuun. Palvelemme caravan asiakkaita ympärivuoden.

VARAA VARUSTEIDEN ASENNUSAIKA

Hinnastot

AURINKOPANEELIT

Aurinkopaneelin valintaan vaikuttaa ensisijaisesti auton tai vaunun katolla oleva tila ja käytössäsi olevien sähkölaitteiden määrä. Aurinkopaneelia valitessa käydään läpi mitä kaikkia laitteita on tarkoitus käyttää ja arvioidaan näiden yhteiskulutus. Me autamme Sinua kulutuksen arvioinnissa.

Jos haluat hyödyntää aurinkopaneelin virtaa verkkovirralla toimivissa laitteissa, tarvitset inveretterin, jolla hupiakulta tuleva virta muutetaan verkkovirraksi 230V.

Kauttamme tilatuissa aurinkopaneelipaketeissa tulee automaattisesti mukana lataussäädin, jonka tehtävänä on tasata aurinkopaneelilta akulle tuleva virta.

Aurinkopaneelin asennusaika on noin 3-4 tuntia.

ASENNUSHINTA: alkaen 399,90 €

ILMASTOINTILAITTEET

Varmista viileät oltavat varustelemalla autoosi tai vaunuusi laadukas kattoilmastointilaite. Kattoilmastointilaitetta valitessa tulee ottaa huomioon auton tai vaunun koko. Kattoilmastointilaitteissa on valittavissa myös kattoikkunallisia malleja.

Mikäli ilmastointilaite on kattoon asennettava, katon on oltava suora. Kattoilmastointilaite myös korottaa jonkin verran auton ja vaunun korkeutta. Voit myös valita lattia-asenteisen ilmastointilaitteen, jolloin puhallus ohjataan useamman putken kautta. Lattia-asenteisen hankinnassa täytyy ottaa huomioon, että laite saattaa viedä hiukan autossa olevaa säilytystilaa.

ASENNUSHINTA: 439,90 €

Invertterit

Mikäli haluat käyttää kodin sähkölaitteita, jossa ei ole maasähköä tarjolla, tarvitset matkailuautoosi, asuntovaunuusi tai retkeilyautoosi invertterin. Kun valitset puhdassiniaaltoinvertterin, saat talon pistorasiasta verrattavaa puhdasta sähkövirtaa.

Invertteriä valitessa tarkistetaan käyttämiesi laitteiden teho laitteen käynnistyspiikki huomioiden sekä pohditaan mitä laitteita on käytössä yhtäaikaa.

ASENNUSHINTA: alkaen 349,90 €

Jääkaapit

ASENNUSHINNAT:

  • Asennus valmiiseen sopivaan aukkoon 129,90 €
  • Vanha jääkaapin purku, uuden asennus ilman kaapin suurennusta 199,90 €

Markiisit

Markiisi kiinnitetään matkailuauton tai vaunun kattoon tai seinään. Pakettiautomallisissa retkeilyautoissa kiinnitetään kattoon liukuoven takia. Asuntovaunussa kiinnityspaikka täytyy valita tilan ja katon kiinnityspaikan muotojen mukaan, matkailuautossa kiinnitys on normaalisti seinässä.

Markiisin arvioitu asennusaika on Ducato-mallisessa noin kaksi tuntia työtä ja muissa malleissa neljä tuntia työtä. Lopullinen asennusaika saattaa vielä muuttua hiukan, jos markiisin omat kiinnikkeet eivät ole yhteensopivat automallin kanssa. Myös kiinnityksen takana olevat kalusteet saattavat aiheuttaa lisätyötä.

ASENNUSHINNAT:

  • Ducato (myös Jumper, Boxer) retkeilyautot alkaen 239,90 €
  • Muut merkit asuntovaunut, matkailuautot ja retkeilyautot alkaen 469,90 €

Peruutus- ja kojelautakamerat

On parempi ottaa varmanpäälle, kuin olettaa peruuttaessa reitin olevan selvä. Tästä syystä jokaiseen matkailuautoon kannattaa hankkia peruutuskamera. Peruutuskamera maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin säästäessään ihmishengen. Pelkästään yksi peruuttaessa tullut kolhu saattaa maksaa enemmän, kuin peruutuskameran hinta on asennettuna.

Kojelautakamera on kätevä maanteillä sattuvissa yllättävissä tilanteissa. Jos turvallisesta ajosta huolimatta sattuu tilanne, jossa on erimielisyyttä syyllisestä, video on kätevä katsoa jälkeenpäin laadukkaan kojelautakameran tallenteesta.

Asennamme kojelauta- ja peruutuskamerat myös paketti- ja henkilöautoihin. Useisiin autoihin on saatavilla merkkikohtaisesti suunniteltu peruutuskamera. Tiesitkö muuten, että voit asentaa peruutuskameran myös asuntovaunun perään.

PS. moni kameramalli sopii myös autossa jo olevaan tai meillä asennettavaan multimedialaitteeseen, jossa on oma näyttö.

Peruutuskameran asennusaika noin 3 tuntia.

ASENNUSHINTA: 209,90 €

Polkupyörätelineet

Matkailuautossa ja retkeilyautossa yleisin kiinnityspaikka on auton takaseinä. Mikäli matkailuautossa on iso takatalli, voidaan takatalliin asentaa teline, joka tulee kiskoja pitkin vetämällä ulos.

Asuntovaunuun on saatavilla kahdenlaisia polkupyörätelineitä. Takaseinään ja asuntovaunun aisan päälle kiinnitettäviä malleja.

ASENNUSHINNAT:

  • Yhdelle pyörälle 239,90 €
  • Yhden tai useamman pyörän lisäys per pyörä 29,90 €

Televisioantennit

ASENNUSHINTA: 209,90 €

Käytämme evästeitä tukeaksemme käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. View more
Hyväksyn
En hyväksy