Autonavigaattori Garmin Camper 795, Eurooppa ja Etelä-Afriikka

Tuotenumero: 010-02747-15 Category Tag
  • Asuntoautonavigaattori
  • Euroopan ja Etelä-Afriikan kartat
  • Elinikäiset karttapäivitykset
  • Tuki peruutuskameralle

449,90

Walley osamaksulla hinta alkaen: 23,00 / kk

Garmin Camper 795 -matkailuautonavigaattori auttaa luomaan ihania muistoja. Käytettävissä mukautettu reititys matkailuajoneuvon mittojen ja painon mukaan sekä varoitukset edessä olevista tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne. Laitteessa on leirintäalue ja palveluhakemisto. Paikallisia vierailukohteita ja määränpään lähellä sijaitsevia mielenkiintoisia aktiviteettej a koskevat suositukset parantavat matkakokemusta. BirdsEye satelliittikuvissa näkyy tarkka lintuperspektiivikuva kohteesta, esim. matkaparkit ja leirintäalueet, mikä helpottaa perille saapumista.

TOIMITUSAIKA

Valikoimassamme on tuotteita heti saatavilla varastosta toimitusaika on 2-5 arkipäivää sekä tilaustuotteita, joita ei ole varastossa valmiina (toimitus noin 1-5 viikkoa). 

Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, olethan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta. Pyrimme vastaamaan 24 tunnin sisällä.

Tuotetiedot

Tärkeimmät ominaisuudet

Näyttö: 6,95" 15,2 x 8,9 cm, 1024 x 600 px, monikosketus lasipintainen TFT – ehdotettua reittiä on helppo seurata selkeällä ja tarkalla 7 tuuman kosketusnäytöllä.
Muistikortti: microSD (ei kuulu toimitukseen)
Akku: Li-Ion, yhden tunnin akunkesto
Sisältää karttapäivitykset sekä Euroopan ja Etelä Afrikan yksityiskohtaiset tiekartat.
Alan johtava saapumisen suunnittelu automaattisten BirdsEye-satelliittikuvien avulla. Kuvissa näkyy tarkka lintuperspektiivikuva määränpäästä, esim. matkaparkit ja leirintäalueet, mikä helpottaa perille saapumista.
Mielenkiintoisimmat pysähdyskohteet reitin varrelta löytyvät TrendyPlace-ehdotusten avulla. Suositukset paikallisista vierailukohteista ja mielenkiintoisista aktiviteeteista parantavat matkakokemusta.
Esiladattu MICHELIN®-opas sisältää kuvia, yksityiskohtaisia kuvauksia ja arvioita, joiden perusteella on helppo arvioida, mihin kannattaa pysähtyä.
Laite ehdottaa mielenkiintoisia tai maisemareittejä.
Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan antaa opastusta ja varoittaa reitin varrella olevista ympäristövyöhykkeistä.
Mukautettu matkailuajoneuvoreititys matkailuauton tai asuntovaunun mittojen ja painon mukaan. Laite varoittaa edessä olevista matalista silloista, painorajoituksista, tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne.
Esiladatusta hakemistosta voi etsiä matkailuajoneuvoalueita ja -palveluja. Sisältää ACSI™-, Campercontact™-ja Trailer’sPARK™-tiedot sekä Tripadvisor®-suositukset.
Pariliitettynä GarminDrive-sovellukseen autonavigaattori näyttää reaaliaikaiset liikenne-, sää-ja polttoaineen hintatiedot sekä älykkäät ilmoitukset.
Camper-matkailuautonavigaattorit voidaan pariliittää langattomasti Garmin-peruutuskameraan
Laitteet ovat yhteensopivia Garmin PowerSwitch -digitaalisen kytkentärasian kanssa, jonka avulla ajoneuvon 12 V-elektroniikkalaitteiden, kuten lisävalojen, tuulettimien, jne.,hallinta on helppoa (kaikki mainitut ovat lisävarusteita).
Mitat: 17,7 x 10,6 x 1,9 cm
Paino: 240 g
Valmistettu Taiwanissa

Toimitukseen sisältyy

Camper 795 -navigaattori
Imukuppiteline
Ajoneuvon virtajohto
Ajoneuvosovitin
Tarralevy kojelautaa varten
Käyttöohjeet

Tuotemerkki

Garmin

Brändin tuotesivu

https://www.garmin.com/fi-FI/p/1004877/pn/010-02747-15

Yhteensopivat tuotteet

Käytämme evästeitä tukeaksemme käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. View more
Hyväksyn
En hyväksy