Telttasauna rennosti-10 Arctic iso ikkuna kiukaalla, musta

Kiuas sekä vesivaraaja ja kivikori sisältyy hintaan! Eristetty kangas ja iso ikkuna verholla! Teltassa on tilaa 3-4 henkilölle. Sisältyy tulipesä.

1.199,90

Walley osamaksulla hinta alkaen: 56,00 / kk

Tuotenumero: 5504-B Category Tag

Sauno, majoitu ja vaikka pilki tämän kanssa. Talvikäyttöön erittäin tehokas ja monipuolinen.

Kiuas sisältyy hintaan, sekä siihen kivikori ja vesivaraaja, pakettihintaan!
Telttassa eristetty kangas ja iso ikkuna! Ympärivuoden suosikkisetti!

Rennosti-10 Arctic Black on mahtava kannettava sauna jonka saat nopeasti yksinkin pystyyn, keveytensä puolesta sen kantaa pidemmällekin. Koko teltta runkoineen kulkee kassissa jonka koko on 75 * 30 * 30 cm, painoa on 8kg. Teltta on kolmikerroksinen, välissä eristekerros. Hieman raskaampi kangas laskeutuu hienosti ja sisätila lämpenee eristävyden vuoksi nopeasti.

Rennosti-10 Arctic Black versiossa on yksi iso ikkuna (verholla), ihaile auringonlaskua, revontulia tai maisemia, luonnossa liikkujille oiva passipaikka. Kangas on ulkoa pääosin harmaa, sisältä valkoinen.

Arctic-10 Black ja Altai- sarjan kiukaan kanssa läpi vuoden ilman lisätelttaakin saunoo ja keittää eväät reissussakin.

Altai tulipesä on vakiosuosikki, eikä silloin tarvitse kantaa kiviä matkassa. Altai kiukaan kanssa kokonaisuus painaa 23kg. Altai kiukaan mahtavat löylyt takaa tulipesään rakennettu höyrytin, eli putkisto johon heittovesi jää kiehumaan.

Altay kiukaasta löytyy myös ns. kivikiuas versio, Altay Mountain jossa kivipesä lämpenee kolmelta suunnalta, kiukaaseen saa ladottua 8-15kg kiviä, joita saa lähimmistä rautakauppapisteistä.

Altai-kiukaisiin nyt mukana vesivaraaja sekä kivikori joka tukee vesivaraajaa ja mahdollistaa kivien turvallisen käytön. Altai kiukauden piipunhalkaisija on 90mm ja materiaali sekoite RST joka kestää jopa meriveden.

Kaikkien kiukaiden alle on saatavilla myös rosterinen kaukalo, josta heittoveden voi kierrättää kätevästi ja kiuas on aina kohillaan.

Altai Mountain (5511) +

TOIMITUSAIKA

Valikoimassamme on tuotteita heti saatavilla varastosta toimitusaika on 1-3 arkipäivää sekä tilaustuotteita, joita ei ole varastossa valmiina (toimitus noin 1-4 viikkoa). Tarkempia tietoja toimitusajoista voi tiedustella asiakaspalvelusta.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, olethan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta. Pyrimme vastaamaan 24 tunnin sisällä.

Tuotetiedot

Kuljetus koko

Telttalaukku, kangas ja runko.,- 8 kg, 60 * 30 * 40 cm

Telttasaunan mitat

Pituus 188 cm, leveys 188 cm, korkeus teltan keskellä 190 cm, pystytys 10 min

Materiaalit

Fabric Oxford 240D, kangas + eristys + kangas. Vedenpitävyys 2000 PU. Kangas kestävää ja tuulenpitävää, roska ja lumi liukuu pois kiiltävältä pinnalta.Kaikki kangasosat palosuojattu, piipun läpivienti RST metalli. Runko – aluminum tube Ø 13 mm. D16T alloy. Oven runko – aluminum tube Ø 10 mm. D16T alloy.

Pakkaus sisältää

Teltta kantokassissa
Teltan kiilat ja narut
Kiuas kantokassissa
Kiukaan vesivaraaja
Kiukaalle kivikorin
Ohjeet

Väri

Musta

Takuu

12 kk

Tuotemerkki

Terma Camp

Käytämme evästeitä tukeaksemme käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. View more
Hyväksyn
En hyväksy