Login

Register

Login

Register

Valvontakamera Reolink Go 4G LTE langaton, akkukäyttöinen, ulko- ja sisäkäyttöön SIM-kortilla

Hyvä valvontakamera asuntovaunuille ja -autoihin! SIM-kortin sisältävä Reolink Go kameran myyntipakkaus

Tuotenumero: 90701E Categories ,

269,90

Tuotekuvaus

Reolink Go 4G -valvontakamera on aidosti langaton. WiFi-verkkoa tai edes verkkovirtaa ei välttämättä tarvita. Kamera toimii 4G LTE- mobiiliverkossa ja siihen asetetaan SIM-kortti, jolla se pitää yhteyttä 3G/4G-verkkoon. Yhteys ei ole päällä jatkuvasti vaan tarvittaessa: Kameran havaittua liikettä tai käyttäjän ottaessa yhteyden kameraan. Kuvan resoluutio on 2MP (1920×1080)

Go toimii järeällä 7800mAh akulla viikkoja, jopa kuukausia. Kestävä kuori suojaa kaikissa olosuhteissa, vaikka kaatosateessa (IP65 luokitus). Vesitiiviinä eivät sääolosuhteet kameraa haittaa ja infrapunavalojen avulla se näkee hämärässäkin 10 metriin asti.

Tallennus tapahtuu kameraan asennettavaan max 64GB microSD-muistikorttiin. Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus jää muistikortille ja on helposti katsottavissa. Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Kameran akku ladataan vesitiiviisti suojatusta microUSB-liittimestä millä tahansa 5V auto- tai verkkolaturilla tai Reolink Solar Panel aurinkopaneelilla. Akussa itsessäänkin on microUSB-liitin eikä se siten tarvitse omaa laturia. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä.

Käyttöönottokin on tehty vaivattomaksi myyntipakkaukseen sisältyvän Elisa Laitenetti SIM-kortin myötä. SIM-kortilla ei ole PIN-koodia ja liittymä pitää aktivoida käyttöön osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Laitenetti L tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden.

Reolink Go valvontakameran käyttäjä ei ole velvoitettu käyttämään Elisa-liittymää. Kameraa voi käyttää minkä tahansa operaattorin kortilla oman valinnan mukaan. Kamera tunnistaa automaattisesti käytettävän operaattorin ja asettaa oikeat yhteysasetukset.

 

Tekniset tiedot

Paino 0.38 kg
Mitat 11.3 × 19.3 × 7.5 cm
Yhteystyyppi

3G/4G LTE

Resoluutio

15 fps, Full HD 1080p (1920×1080)

Tallennus

microSD max 64Gb, pilvipalvelu

Tallennusmuoto

H.264

Kuvakulma

110°

Kuvakenno

2 Mpix Sony Starlight CMOS

Yökuvaus

10 m

Säänkesto

IP 65 sertifioitu

PIR liikkeentunnistus

120° vaaka

IR yövalo

Kyllä

Akkutyyppi

Vaihdettava

Akun kapasitetti

7800 mAh

Kaksisuuntainen ääni

Kyllä

Mobiilisovelluksen kielet

Englanti, Ruotsi, Suomi

Muokattava äänihälytys

Kyllä

Email ja push-ilmoitukset

Kyllä

Tuotemerkki

Reolink