TARJOUS 21.-28.9.2021 KOTIINKULJETUS 12,90€!

REITTI: LAHTI - JYVÄSKYLÄ - OULU - ROVANIEMI - UTSJOKI. Tilaus viimeistään 19.9. mennessä. (ei koskee markiisi, jääkaappi).

Tilaustuotteella toimitusaika noin 1-4 viikkoa. Tarkempia tietoja toimitusajoista voi tiedustella asiakaspalvelusta.

Mikäli ette löydä etsimänne tuote/tuotteita, olethan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta. Pyrimme vastaamaan 24 tunnin sisällä.

Ahooga taitettavat polkupyörät

Belgiassa valmistettu Ahooga taittopyörä on ainutlaatuinen koska se on ultrakevyt! Se painaa vain 10 kg ja sähköversio vain 13 kg akun ja moottorin kanssa. Toinen Ahoogan ainutlaatuinen piirre on se, että runko on valmistettu yhdestä kappaleesta ilman saranaa. Joten kehyksessä ei ole taittopisteitä. Se on äärimmäisen vahva ja kestävä. Tämä yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja mahdollisuuteen valita monista eri vareistä, tekee Ahoogasta halutun taittopyörän.

Ahoogassa on 20 tuuman renkaat ja 7-vaihteinen ketjuvaihde. Ahoogaan on saatavilla erilaisia ’moottorointeja’. Voit valita omat jalkasi, 24V hybridin jossa 35Nm vääntö tai 36V moottorin. Kaikilla on omat etunsa ja käyttötarkoituksensa. Tavallinen pyörä on loistava valinta, jos hikoilu ei haittaa. Jos et halua hikoilla, valintasi on sähköavusteinen versio. Hybridimoottori on niille, jotka kaipaavat apua ylämäessä mutta nauttivat kevyestä liikunnasta tasaisilla teillä. 36V moottoria tarvitset, jos haluat ajaa nopeammin myös tasaisella maalla. Sähköavusteiset versiot on varustettu kevyellä ja kompaktilla akulla, joka on helppo irrottaa latausta varten.

Ahooga-logo-new

Tietoa eri versiosta:

Näytetään kaikki 7 tulosta

Näytetään kaikki 7 tulosta

Käytämme evästeitä tukeaksemme käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. View more
Hyväksyn
En hyväksy