Login

Register

Login

Register

Asuntovaunuteltat Kampa Dometic

ILMATÄYTTEISET MARKIISIT

Kellään ei ole yhtä paljon kokemusta kevyistä ja ilmatäytteisistä markiiseista kuin Kampa Dometicilla. Me ymmärrämme, että markiisi on tärkeä matkailuajoneuvon jatke ja että sen tulee olla laadultaan, suunnittelultaan ja helppokäyttöisyydeltään samaa tasoa matkailuvaunun kanssa. Kampa Dometic -markiisit tarjoavat ensiluokkaisen oleskelutilan sekä helpoimman mahdollisen pystytyksen ja purun. Lisäksi ne ovat rakenteeltaan mahdollisimman turvalliset.

Miten etuteltta pystytetään?
Pystyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja se onnistuu yksinkertaisesti vain näitä ohjeita noudattaen:

  1. Pujota etuteltta matkailuvaunusi telttauraan. Kampa AIR -etuteltat ovat kevyitä, joten ne on paljon helpompi kiinnittää kuin perinteinen etuteltta. Kaikissa Kampa AIR -etuteltoissa on vetoketjukiinnitteiset paneelit, jotka voidaan poistaa painon vähentämiseksi entisestään.
  2. Kiinnitä etuteltan neljä kulmaa maahan.
  3. Kiinnitä pumppu täyttöpisteeseen ja pumppaa, kunnes teltta on täynnä.
  4. Kiinnitä välikiinnityskohdat ja kiinnitysnarut.

Siinä kaikki! Nämä ovat todellakin kaikkien aikojen helpoimpia etutelttoja.

Kampa-esite Vaunuteltat 2019

Ace AIR All-Season

Sopii erityisen hyvin kausikäyttöön tai pitkiin viipymisiin aurinkoisissa oloissa. Täydellisen tyylikäs ja kestävä valinta.

Ace AIR Pro

Euroopan suosituin etuteltta, joka on yhdistelmä upeaa tyyliä ja täydellistä toimivuutta. Saatavissa 300-, 400- ja 500-kokoina.

Club AIR Pro

Vuoden 2019 uutuus Club on moderni mutta silti klassisen tyylikäs etuteltta, joka kerää takuulla katseita. Saatavissa 330-, 390- ja 450-kokoina.

Grande AIR All-Season

Vuoden 2019 uutuus: kausikäyttöinen viistokattoinen etuteltta, joka takaa moni-käyttöisyyden. Lisävarusteena saatavat laajennukset voidaan kiinnittää jommallekummalle tai kummallekin puolelle. Saatavissa 330- ja 390-kokoina.

Grande AIR Pro

Pohjautuu erittäin suosittujen Rallymalliemme
menestykseen, mutta on
jopa kolme metriä syvä. Saatavissa
330- ja 390-kokoina.

Rally Air all season

Rally AIR All-Season on kompaktein Kampa Dometicin ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetuista matkailuvaunujen teltoista. Se sopii erityisesti kompakteihin matkailuvaunuihin ja viikonloppumatkailijoille. 

Rally AIR Pro

Euroopan myydyimmät ilmatäytteiset etuteltat. Mallistossamme löytyy ratkaisu kaikkiin eri kokoisiin matkailuvaunuihin. Saatavissa 200-, 260-, 330- ja 390-kokoina.

Rally AIR Pro Plus

Kaikki Rally AIR Pro -menestystuotteemme ominaisuudet mutta suurempi sisäänrakennettu sisälaajennusosa. Sopii täydellisesti säilytykseen, nukkumiseen, oleskeluun ja soveltuu märältä säältä suojaavaksi sisääntuloksi. Saatavissa 260- ja 390-kokoina.

Frontier AIR Pro

Jos tarvitset lisätilaa, niin Frontier täyttää taatusti tarpeesi. Saatavissa 300- ja 400-kokoina.

Leggera Air

Uusi lisäys ilmatäytteisten telttojen valikoimaamme. Höyhenenkevyt Weathershield™ 150 D -polyesterimateriaali ja kompakti 2,4 metrin syvyys tekevät Leggera AIRista nopeimman Kampa Dometic -teltan asentaa ja purkaa.

Sunshine AIR Pro

Yksinkertainen tuote, jota yksinkertaistaa entisestään täytettävä tekniikkamme. Saatavissa 300- ja 400-kokoina.

Winter Air PVC

Maailman ensimmäisen talvikäyttöön tarkoitetun ilmakammioetuteltan Winter AIR PVC:n vakiovarusteina toimitetaan lumitukiputket, kaksinkertainen helmasuoja, myrskyhihnat ja tarzan-telttakepit.

Näytetään kaikki 23 tulosta

Näytetään kaikki 23 tulosta