Tern taitettavat polkupyörät

TERN-merkki on saanut nimensä linnun mukaan (suomeksi tiira), joka taittopyörän tavoin on hyvin pieni ja nopea. Ternin perustaja on Josh Hon, jolla on runsaasti kokemusta urallaan kapunkipyörien kehittäjänä. Yhdessä isänsä David Honin kanssa he olivat itse asiassa osa kuuluisaa Dahon-merkkiä.  Tehtyään vuosia yhteistyötä isänsä kanssa Josh päätti valita uuden suunnan. Joshin ja isän näkemykset taitettavista pyöristä alkoivat olla niin kaukana toisistaan, että Joshin oli aika lähteä omille teilleen.

Tern merkillä on monta eri mallia, joiden hinnat vaihtelevat 450 ja 1500 euron välillä. Tern pyörissä on erikoisuutena kuulalaakerisaranat. Tämä tekee pyörästä helposti taitettavan ja takaa sen toimivuuden vuosiksi. Kaupunkipyörät kootaan aina laadukkaista materiaaleista ja ammattitaidolla, mikä takaa hyvän ja kestävän laadun.

LISÄVARUSTEET

Tarvikkeiden ja varaosien määrä on niin suuri, että tässä vain pieni osa. Meidän hyvän verkostomme kanssa löydämme varmasti sinun tarvitsemasi tuotteen.

Mallit:

Näytetään kaikki 6 tulosta

Käytämme evästeitä tukeaksemme käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. View more
Hyväksyn
En hyväksy